Giresun Sanat

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi’nde Görsel Şölen

Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi’nde Görsel Şölen
130 kez
21 Şubat 2025 - 1:58
Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi, kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte beyaz bir örtüye büründü. Kar yağışının etkisiyle kampüs adeta kartpostalları andıran görüntüler sunarken, ortaya eşsiz manzaralar çıktı.

Öğrenciler ve akademisyenler bu doğal güzelliğin tadını çıkarırken, birçok kişi fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştirdi. Ağaçların dallarını süsleyen kar taneleri ve kampüsün geniş alanlarında oluşan beyaz örtü, hem huzur verici hem de etkileyici bir atmosfer oluşturdu.

Soğuk havaya rağmen, karın getirdiği bu büyüleyici görüntü, kampüste sıcak bir heyecan yarattı. Kimi öğrenciler kar topu oynayarak eğlenirken, kimileri de doğanın sunduğu bu eşsiz güzelliğin tadını yürüyüş yaparak çıkardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...