Bilgi Akademisi yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz, at binme deneyimiyle unutulmaz bir gün yaşadılar.
İlçemizde faaliyet gösteren Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız İdris Çiçek ve Merve Yılmaz Göksu eşliğinde önce “Şampiyon” filminden kısa kesitler izledi, ardından kulüp müzesini gezerek atçılık kültürü hakkında bilgi aldı.
Programın en heyecan verici bölümü ise at binme etkinliği oldu. İlk defa ata binen birçok çocuğumuz, bu özel deneyimle hem cesaretini hem de doğayla olan bağını güçlendirdi.
Bulancak Belediyesi olarak, çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem vermeye devam ediyoruz.




Arifli Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu
DAHA DA TAZE BİLGİLENDİRME…
METİN AYDIN GÖREVE GETİRİLDİ
BİR ADA (GİRESUN ADASI) TURUNUN ARDINDAN
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN FINDIK SEZONU ÖNCESİ UYARI
benzeri iki cihanda asla yoktur..
TOLGA ERENER’İN GİRİŞİMLERİYLE KIZILTAŞ KUR’AN KURSU’NDA ÖRNEK ETKİNLİK
