Elma Şekeri Gündüz Bakımevi’nden Belediye Personellerine %10 İndirim

Bulancak Özel Elma Şekeri Gündüz Bakımevi Müdürü Nuriye Peker, Bulancak Belediye Başkanı Necmi SIBIÇ’ı makamında ziyaret ederek önemli bir işbirliğine imza attı.
Gerçekleşen görüşmede, Bulancak Belediyesi çalışanlarına yönelik özel indirim protokolü imzalandı.
Protokol kapsamında; Özel Elma Şekeri Gündüz Bakımevi, Bulancak Belediyesi çalışanlarına 2025-2026 eğitim – öğretim yılında %10 indirim imkânı sunacak.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yapılan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik yaşamlarına katkı sunacak bu tür iş birliklerini önemsiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Bu işbirliği ile çocuklarımıza mutlu, güvenli ve çağdaş bir eğitim ortamında yanı sıra ilçemizde çocuklarımızın geleceği için belediyemizle güçlü bir iş birliği kurma fırsatı hedefleniyor.




PAZAR’LIK
Başkan Sıbıç’tan Mevlid Kandili Mesajı
ATATÜRK KİTAPLARI SERGİSİ…
Valimiz Sayın Mustafa Koç, Dereli İlçesinde Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
Plaj Voleybolu Turnuvası . 4.Gün Fikstürü Plajlar Bölgesi
MUHACİRE ENSAR OLMAK
Plaj Voleybolu Turnuvası 3. Gün Fikstürü
