Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ferhat Akbaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
“Fındığın Başkenti, Kiraz’ın Anavatanı Giresun’a hoş geldiniz” diyen Başkan Köse, kamu düzeni ve güvenliği konusunda kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
“Şehrimizin huzuru ve güvenliği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum” diyen Köse, Giresun halkının huzur ve güvenliği için 7-24 görev başında olan tüm emniyet mensuplarına ise görevlerinde başarılar diledi.
Emniyet Müdürü Ferhat Akbaş ise ziyaretinden dolayı Başkan Fuat Köse’ye teşekkür ederek: “Şehrimizin güvenliği için tüm ekiplerimizle birlikte en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.




MEVLİD KANDİLİ
EMEĞİN HAKKINI BİLEN OLMADI
perçemleri uzun kerata
TAKSİ ÇAĞRI BUTONU HİZMETE GİRDİ
Başkan Arışan’dan Mevlid Kandili Mesajı:
BAŞKAN SIBIÇ’TAN TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
BAŞKAN KÖSE’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
