Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği’nin başarılı koro şefi ve Türk Müziği Sanatçısı Songül Yılmaz bir program çekimi için İstanbul’a gitti.
TRT’de yayınlanan ”Her Dem Nefes” programı yapımcısı ve ünlü klarnet sanatçısı Tanju Erol’un daveti üzerine Yılmaz, Bolahenk Türk Müziği Derneğinin yönetim kurulu üyesi Alptekin Kılıç ile birlikte İstanbul’da TRT Nağme’de bir program çekimi yapacak.
Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan yılmaz katıldığı ses yarışmalarında başarılı bir performans göstererek Giresun’a Karadeniz Bölge Birinciliği de getirmişti.
Geçtiğimiz yıllarda, sevilen Türk Müziği Sanatçısı Melihat Gülses’in “Fikrimin İnce Gülü” adlı müzik programına da katılarak büyük beğeni toplamıştı. Yakın bir zamanda kaybettiğimiz Giresun’umuzun değerli müzik sanatçısı Cihan Unat’ın da öğrencisi olan Yılmaz’a başarılar diliyoruz.




Tiyatro Gazetesi Ağustos 2026
ADD’ DEN, OSMAN AĞA’ NIN ANIT MEZARI’ NA ANLAMLI ZİYARET
GİRESUN BELEDİYESİ’NİN YAZ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
Arifli Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu
DAHA DA TAZE BİLGİLENDİRME…
METİN AYDIN GÖREVE GETİRİLDİ
BİR ADA (GİRESUN ADASI) TURUNUN ARDINDAN
