Giresun Sanat

Öztürk Fındık, Yeni Ürünlerini Başkan Sıbıç’a Tanıttı

Öztürk Fındık, Yeni Ürünlerini Başkan Sıbıç’a Tanıttı
9 kez
19 Kasım 2025 - 8:41

İlçemizin değerli yerel markalarından Öztürk Fındık’ın sahibi Cüneyt Öztürk, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret ederek yeni ürünleri BURELLA’yı tanıttı.

Yerel markaların ilçemiz ekonomisine kattığı değeri vurgulayan Başkan Sıbıç, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;
“İlçemizde gurur duyduğumuz yerel markalarımızdan Öztürk Fındık’ın sahibi Cüneyt Öztürk, yeni ürünü BURELLA’yı bizlere tanıttı. İçerisinde yoğun fındık oranı bulunan ve tamamen ilçemizde üretilen bu özel lezzeti görmek bizleri gerçekten mutlu etti.
Bölgemizin bereketiyle ortaya çıkan bu yeni ürünün hem ilçe ekonomimize hem de yerel markalaşma sürecimize değer katacağına inanıyorum. Bu anlamda BURELLA’nın Bulancak’ın kendi fındık markası olarak öne çıkması bizleri ayrıca gururlandırıyor. Cüneyt Öztürk ve ekibine emekleri için teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Öztürk Fındık’ın BURELLA ürünü, yüksek fındık oranı ve tamamen yerel üretimi ile hem lezzeti hem de kalite anlayışıyla öne çıkıyor. İlçe ekonomisine katkı sağlaması ve Bulancak’ın yerel markalaşmasına destek olması beklenen bu yeni ürün, bölgeye değer katacak bir lezzet olarak dikkat çekiyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...