Giresun Sanat

GİRESUN KİTAP FUARI ŞEHRE KÜLTÜREL HAREKETLİLİK GETİRDİ

GİRESUN KİTAP FUARI ŞEHRE KÜLTÜREL HAREKETLİLİK GETİRDİ
7 kez
27 Kasım 2025 - 19:25

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Giresun Kitap Fuarı tüm hareketliliğiyle birlikte devam ediyor.

Yoğun katılım gösterilen fuar, özellikle öğrencilerden, gençlerden ve kitapseverlerden tam not alıyor. Kitapseverler, çok sayıda yayınevi ve yazarla bir araya gelme fırsatı buldukları fuardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ediyor.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’de fuarı sık sık ziyaret ederek hem yayınevleriyle hem de okuyucularla bir araya geliyor.

Yedi günden bu yana devam eden Kitap Fuarı’nda düzenlenen söyleşiler ve imza günleri kentte kültürel atmosferi daha da canlandırdı.

10 gün için planlanan etkinlik 30 Kasım Pazar günü kapılarını kapatacak olup kitapseverler kapanışa kadar fuarı ziyaret etmeye davet ediliyor.

Belediye yetkilileri, ziyaretçi ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getirirken, fuarın kapanış gününe kadar yoğunluğun sürmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...