Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki balık pazarında kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.
Yapılan kontrollerde tezgâhlardaki balıkların fiyat etiketleri, ürünlerin tazelik durumu ve hijyen koşulları detaylı şekilde incelendi.
Denetimlerde, özellikle fiyatların piyasa koşulları düzeyinde olup olmadığı, tüketiciyi yanıltmayacak şekilde açık ve görünür biçimde yazılıp yazılmadığı, balıkların saklama koşulları ve hijyen kuralları uygunluğu incelenerek görülen eksikler nedeniyle işletmecilere uyarılarda bulunuldu.
Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerin halk sağlığını korumak ve adil ticareti sağlamak amacıyla gerçekleştirildiği belirtilerek: “Halkımızın yediğinden içtiğinden sorumluyuz ve bu sorumluluğu yerine getirmek için taviz vermeden denetimlerimiz devam edecek” denildi.
Vatandaşlar ise, yapılan kontrollerden memnun olduklarını ifade ederek, benzer uygulamaların devam etmesini talep etti.




ANKARA TANDOĞAN’DA TARİHİ ŞAHLANIŞ: GİRESUN TEŞKİLATI ANKARA’YI SALLADI!
TARİHİ BULANCAK İSKELESİ NİKÂHLARA ŞAHİTLİK ETTİ
BAŞKAN KÖSE, GEDİKKAYA İLKOKULU VE ORTAOKULU’NDA KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Ali Murat Yılmaz, Giresun Kent Konseyi Genel Sekreteri Seçildi
GİRESUN BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
32. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali
26.06.26’DA NİKÂHLAR TARİHİ İSKELEDE KIYILACAK
