Giresun Üniversitesi Giresun Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Volkan Başer, Avrupa Birliği Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği (COST) Programı kapsamında yürütülen “CA24113 – Global Network on Cultural Heritage Conservation under Climate Change (Go2CHANGE)” başlıklı uluslararası projede çalışma grubu (Working Group – WG) üyesi olarak görevlendirildi.
Go2CHANGE projesi; iklim değişikliğinin kültürel miras alanları üzerindeki risklerini değerlendirmeyi, uyum ve azaltım stratejilerini yerel bağlamda bütüncül yaklaşımlarla geliştirmeyi ve topluluk katılımını bu süreçlere entegre ederek iklime dirençli kültürel miras yönetimi modelleri oluşturmayı amaçlamaktadır.
Bu kapsamda Doç. Dr. Volkan Başer, projenin
- WG1: İklim Risk Değerlendirmesi,
- WG2: İklim Değişikliğine Uyum,
- WG3: İklim Değişikliğinin Azaltımı,
- WG4: Topluluk Katılımı ve Kapasite Geliştirme,
- WG5: Kentsel Yaşayan Laboratuvarlar
başlıklı çalışma gruplarında görev alacaktır.
Uluslararası düzeyde yürütülen bu önemli projede üniversitemizi temsil edecek olan öğretim üyemiz Doç. Dr. Volkan Başer’i tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.




Bilgi Yurdu Sunar
NE DESEM NASIL DESEM
BAŞKAN KÖSE’DEN BAYRAMIN İLK GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARETLER
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın Kurban Bayramı Mesajı
BAŞKAN KÖSE SÖZÜNÜ TUTTU, CANLI HAYVAN PAZARI HİZMETE GİRDİ
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANDI
BAŞKAN SIBIÇ: “BAYRAMLAR TOPLUMUMUZU BİR ARADA TUTAN DEĞERLERİMİZDİR”
