Giresun Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü yol iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu kapsamda, şehrin yeni gelişmekte olan mahalleleri arasında yer alan Çaykara Mahallesi 61 Nolu Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonunda 150 metrelik yol betonlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Uzun süredir toz ve çamur nedeniyle sıkıntı yaşayan mahalle sakinleri, yapılan betonlama çalışmasıyla rahat bir nefes aldı.
Betonlamanın ardından yolun modern ve kullanışlı hale gelmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle halkı, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ve çalışmalarda emeği geçen belediye ekiplerine teşekkür etti.
Giresun Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise, şehir genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde yol yapım, onarım ve iyileştirme çalışmalarının belirlenen sıralama dahilinde devam edeceği açıklandı.




ANKARA TANDOĞAN’DA TARİHİ ŞAHLANIŞ: GİRESUN TEŞKİLATI ANKARA’YI SALLADI!
TARİHİ BULANCAK İSKELESİ NİKÂHLARA ŞAHİTLİK ETTİ
BAŞKAN KÖSE, GEDİKKAYA İLKOKULU VE ORTAOKULU’NDA KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Ali Murat Yılmaz, Giresun Kent Konseyi Genel Sekreteri Seçildi
GİRESUN BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
32. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali
26.06.26’DA NİKÂHLAR TARİHİ İSKELEDE KIYILACAK
