Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyeye ait Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek hal esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Köse, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
Ziyaret sırasında, Başkan Köse yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Esnafın beklentilerini not eden Köse, belediye olarak çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceklerini ifade etti.
Hal esnafının kentin ekonomisi açısından önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Başkan Köse: “Kamu hizmeti veriyorsunuz, sizleri tebrik ediyoruz. Şehrin sebze ve meyve ihtiyacını tedarik ediyorsunuz. Her zaman yanınızdayız, her sorununuz ve ihtiyacınız da kapım sizlere açık. Esnafımızın sorunlarını yerinde dinlemek, çözüm üretmek bizim için çok kıymetli. Karşılıklı istişareyle Giresun için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Esnaf ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Fuat Köse’ye teşekkür etti.
Ziyaret, sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.







Bu akşam da yazı yazmayavereyim nolacak?
FINDIKTA FİYAT ÇÖKÜŞÜ, ÜRETİCİNİN BİTİŞİDİR!
GRÜ Kalite Bülteni’nin İlk Sayısı Yayımlandı
GİRESUN BELEDİYE KONSERVATUVARI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
BİLGİ YURDU EYLÜL 2026 PROGRAMI…
ARİFLİ MAHALLESİ’NDE SIRA ASFALTLAMA ÇALIŞMASINDA
Giresun Üniversitesi AD Scientific Index 2027 Türkiye Sıralamasında 67. Sırada Yer Aldı
