Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Osmaniye Valiliğine atanan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, görev süresinin sona ermesi dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a veda ziyaretinde bulundu.
Güre Yerleşkesi’ndeki Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Şahin ve Prof. Dr. Emel Uzunoğlu da hazır bulundu.
Ziyarette, Giresun’da görev yaptığı süre boyunca üniversite ile yürütülen iş birlikleri ve hayata geçirilen çalışmalar değerlendirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun’a sunduğu katkılar ve üniversiteye verdiği destekler dolayısıyla Vali Serdengeçti’ye teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.
Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ise Giresun Üniversitesi ile uyum içinde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, akademik ve kurumsal başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.





SAHİL YÜRÜYÜŞ ALANLARI PIRIL PIRIL YAPILIYOR
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
GÜL ABLA
ÖNSÖZ NİYETİNE
Giresun Üniversitesi ile Kastamonu Üniversitesi
BELEDİYENİN CADDE VE SOKAK YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
USTA SANATÇILAR ANMA ETKİNLİĞİYLE HATIRLANDI
