Bulancak Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçe merkezindeki tüm camilerde kapsamlı temizlik çalışması başlattı. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında camiler, ibadete hazır hale getirilirken vatandaşların Ramazan ayını daha huzurlu ve sağlıklı bir ortamda geçirmeleri hedefleniyor.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatları doğrultusunda sürdürülen temizlik çalışmalarıyla camilerin iç ve dış alanları titizlikle temizleniyor, halılar yıkanıyor ve ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, şunları söyledi:
“Ramazan ayı; birlik, beraberlik, paylaşma ve manevi değerlerin en yoğun yaşandığı müstesna bir zaman dilimidir. Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içinde yapabilmeleri için ilçemizdeki tüm camilerimizi Ramazan öncesinde temiz ve ferah hale getiriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla her alanda hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Sıbıç, temizlik çalışmalarının Ramazan ayı başlamadan önce tamamlanacağını belirterek, belediye olarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetleri sürdüreceklerini ifade ederek, şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyor, huzurlu ve bereketli bir Ramazan geçirmelerini temenni ediyorum.
Bulancak Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki tüm camilerde yürütülen çalışmalarla ibadethaneleri Ramazan ayının manevi atmosferine uygun şekilde hazırlamaya devam ediyor.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Simyacı Tiyatro Oyunu 24.4.2026
Yöresel Pazar
ÇALIŞIYORUZ… BİLGİ YURDU KADINLAR BANDOSU 23 NİSAN provasında…
Yara Bakım Birim Çalışanlarına Teşekkür Belgesi
GRÜ Tiyatro Topluluğu Gümüşhane’de Sahne Aldı
TGK ailesi Kocaeli’nde bir araya geldi
