Giresun Üniversitesi GRÜ Tiyatro Topluluğu, kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında yürüttüğü turne programı çerçevesinde Ordu Üniversitesinde sahne aldı. Farklı üniversitelerden öğrencileri sanatın birleştirici gücü etrafında buluşturan etkinlik, tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
Turne programı kapsamında 4 Mart 2026 Çarşamba günü saat 20.30’da Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonunda düzenlenen gösteride, Rus yazar Anton Çehov’un kaleme aldığı “Ayı” ve “Kutlama” adlı tek perdelik oyunlar sahnelendi.
Giresun Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra her iki üniversitenin akademik ve idari çalışanlarının da ilgi gösterdiği programın sonunda, Giresun Üniversitesi GRÜ Tiyatro Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Selin TÜMKAYA’ya, katkılarından çiçek takdim edildi.






BAŞKAN KÖSE: “31,5 MİLYON LİRALIK YATIRIMI BAŞLATTIK’’
BAŞKAN KÖSE TALİMATI VERDİ
“Sadece Bişeysormolog”
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız’a Devlet Resim ve Heykel Yarışması’ndan Sergileme Ödülü
BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE KARTLI SİSTEM DÖNEMİ BAŞLICAK
Kansersiz Yaşam, Sağlıklı Toplum
BELEDİYENİN GİZLİ GÜCÜ: MAKİNA İKMAL BAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ
