BULANCAK’TA TİYATRO RÜZGARI

Bulancak’ta kültür ve sanat dolu akşamlar kapıda. Aziz Nesin’in kaleminden çıkan ve izleyiciyi hem güldüren hem düşündüren “Düdükçülerle Fırçacıların Savaşı” adlı tiyatro oyunu, Bulancaklı sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Birleşik Emekliler Sendikasın dan anlamlı sanat etkinliği.Birleşik Emekliler Sendikası Bulancak Şubesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan oyun, emek ve dayanışmanın sahneye taşındığı özel bir çalışma olarak dikkat çekiyor. Topluluğun özverili emeğiyle ortaya çıkan bu eser, izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.
Üç gün üst üste sahnelenecek oyun; 12 Nisan Pazar-13 Nisan Pazartesi-14 Nisan Salı tarihlerinde saat 20.00’de sahnelenecek. Gösterimler, Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
TÜM HALK DAVETLİ
Sanatın birleştirici gücünü Bulancak’ta hissettirecek bu özel etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi. Kahkaha ile mesajın iç içe geçtiği bu oyun, izleyenlerin hafızasında iz bırakacak gibi görünüyor.
Perde açılıyor, söz sahnenin…
Kaçıran üzülür, izleyen anlatır.





Arifli Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu
DAHA DA TAZE BİLGİLENDİRME…
METİN AYDIN GÖREVE GETİRİLDİ
BİR ADA (GİRESUN ADASI) TURUNUN ARDINDAN
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN FINDIK SEZONU ÖNCESİ UYARI
benzeri iki cihanda asla yoktur..
TOLGA ERENER’İN GİRİŞİMLERİYLE KIZILTAŞ KUR’AN KURSU’NDA ÖRNEK ETKİNLİK
