Giresun Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği turne programı çerçevesinde Gümüşhane Üniversitesi sahnesinde tiyatroseverlerle buluştu. Etkinlik, farklı üniversitelerden öğrencileri bir araya getirirken sanatın birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.
17 Nisan 2026 Cuma günü saat 19.00’da Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen gösteride, Rus yazar Anton Çehov’un kaleme aldığı tek perdelik “Ayı” ve “Kutlama” adlı oyunlar sahnelendi. Yaklaşık 600 kişilik salonun tamamen dolduğu gecede izleyiciler, oyuncuların performansını büyük bir ilgiyle takip etti.
Sahne performanslarıyla beğeni toplayan GRÜ Tiyatro Topluluğu, etkileyici oyunculukları ve sahne enerjileriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Üniversiteler arası kültürel etkileşimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen ve tiyatro sanatına olan ilginin artmasına katkı sağlayan gösteri sonunda uzun süre ayakta alkışlanan ekip, izleyicilerden tam not aldı.






Özel Güvenlik Personeline E.G.M. Tarafından Hizmetiçi Eğitim Verildi
TGK ailesi Kocaeli’nde bir araya geldi
PAZAR’LIK
Uluslararası Giresun Neon Cup Futbol Turnuvası
ZEKAHANE
GETAT Uzmanı Dr. Turhan ALÇELİK’ten “Kansersiz Yaşam, Sağlıklı Toplum” Konferansı
ZABITA EKİPLERİNDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
