Giresun Üniversitesi Aktif Üniversiteliler Topluluğu, Kültürel Faaliyetler Topluluğu ve Genç Kızılay Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen ve Yasemin Sakallıoğlu Orkestrası’nın sahne aldığı “Siyah Beyaz Bir Gece, Rengarenk Hisler” adlı konser, 6 Mayıs 2026 Çarşamba günü Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını yapan Kültürel Faaliyetler Topluluğu Başkanı Sevdam AKÇELİK yaptı. Dinleyicilerin, müzik ziyafetine doyacağı bir gece hazırlamaya çalıştıklarını söylen AKÇELİK’in ardından sahne alan Yasemin Sakallıoğlu ve orkestrası, seslendirdikleri eserlerle salonu dolduran katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Eğlenceli atmosferin hâkim olduğu, salonu dolduran dinleyicilerin müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdiği konser sonunda, Topluluğu, Kültürel Faaliyetler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Kamil PATAN tarafından organizasyonda emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.



















GİRESUN MUSİKİ CEMİYETİ’NDEN MUHTEŞEM KONSER
Tiyatro Gazetesinden Merhaba,
BULANCAK’TA MİLLİ HEYECAN CUMHURİYET MEYDANI’NDA YAŞANDI
PAZAR’LIK
Başkan Sıbıç, LGS Günü Öğrenci ve Velileri Yalnız Bırakmadı
Giresun Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu…
SANAT MÜZİĞİ RÜZGÂRI GİRESUN’DA ESTİ
