Giresun Belediyesi tarafından Ülper mevkiinde yapımı tamamlanan Canlı Hayvan Pazarı, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların hizmetine açıldı.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin üzerinde hassasiyetle durduğu proje, verilen söz doğrultusunda bayrama yetiştirildi.
Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Köse, pazarda incelemelerde bulundu. Kurbanlık alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet eden Köse, bazı pazarlıklara da aracılık etti.
Başkan Köse yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi Canlı Hayvan Pazarımız vatandaşlarımızın hizmetinde. Ülper mevkiinde belediyemizin imkânlarıyla ilk etabını tamamladığımız Canlı Hayvan Pazarımızda esnafımızı ve kurbanlık alımı için pazarı ziyaret eden hemşehrilerimizle buluştuk. Bazen pazarlıklara aracılık ettik, bazen de esnafımıza hayırlı işler dileyip vatandaşlarımızla sohbet ettik. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram diliyorum” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Canlı Hayvan Pazarı’nın ikinci etap çalışmalarının ise Kurban Bayramı’nın hemen ardından başlayacağı belirtildi.



BAŞKAN KÖSE’DEN BAYRAMIN İLK GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARETLER
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın Kurban Bayramı Mesajı
BAŞKAN KÖSE’DEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÖNEMLİ BİR YATIRIM DAHA
GİRESUN BELEDİYESİ’NDE BAYRAM SEVİNCİ HEP BİRLİKTE YAŞANDI
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANDI
Tirebolu İletişim Fakültesi Öğrencileri Uluslararası Erasmus BIP Programında Yer Aldı
Kurşun Asker
