Giresun Batlama Vadisi Derneği, olağan genel kurulun ardından yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını tamamladı.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Murat Cenğer, kendilerine duyulan güvene teşekkür ederek, yeni dönemde Batlama Vadisi’nin gelişimi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Cenğer, “Yeni yönetim kurulumuzla ilk toplantımızı gerçekleştirerek görev dağılımımızı yaptık. Bizlerden önce derneğimizde görev yapan tüm başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize emekleri ve katkıları için şahsım ve yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. Batlama Vadisi’nin gelişimi için ortak akıl ve dayanışma anlayışıyla çalışacak, bölgemize fayda sağlayacak projeleri hayata geçirmek için gayret göstereceğiz.” dedi.




Başkan Sıbıç, Fındık Üreticilerinin Emeğine Sahip Çıkıyor
ATATÜRK’ÜN GİRESUN’A GELİŞİ VE GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI
Atatürk’ün Giresun’a Gelişinin 102. Yıldönümü T
Şehit Polis Memuru Batuhan Sarıyalçınkaya Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
GİRESUN’DA DÖRT ADET VAR!!!
BAŞKAN KÖSE’NİN ATATÜRK’ÜN GİRESUN’A GELİŞİ VE GAZİLER GÜNÜ MESAJI
CAN DOSTLARIMIZIN SAĞLIĞI VE BAKIMI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
