Giresun Sanat

İl Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi
7 kez
31 Temmuz 2026 - 20:51

Valimiz Sayın Mustafa Koç başkanlığında, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, kaymakamlar ile İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik yetkililerinin katılımıyla 31 Temmuz Cuma günü saat 10.00’da İl Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının güvenlik sunumları değerlendirilirken, yaz mevsimi trafik tedbirleri, suda boğulma olaylarının önlenmesine yönelik alınan kararlar, baraj, gölet, regülatör, kanal ve akarsularda boğulma olaylarının önlenmesine ilişkin 2026/1 sayılı Valilik Genel Emri, turizm bölgelerine yönelik güvenlik tedbirleri, mevsimlik tarım işçilerine yönelik uygulamalar, yaklaşan fındık hasadı öncesinde hırsızlık olaylarına karşı alınacak önlemler ile orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları ele alındı.
Toplantı, il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesine ilişkin genel değerlendirmelerin ardından sona erdi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...