İl Spor Güvenlik Toplantısı, Valimiz Sayın Mustafa Koç başkanlığında Giresun Valiliği Kütüphane Toplantı Salonunda saat 14.00’da gerçekleştirildi.
Toplantıya; Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Emniyet Müdürü Ferhat Akbaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nihat Özkök, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender Aksoy ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda, Giresun genelinde düzenlenecek profesyonel ve amatör spor müsabakalarının huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilebilmesi amacıyla alınacak güvenlik tedbirleri kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Bu kapsamda; müsabakaların gerçekleştirileceği spor tesislerinde uygulanacak güvenlik önlemleri, müsabaka öncesinde, sırasında ve sonrasında alınacak tedbirler ile ilgili kurumların sorumluluk alanlarında yürüteceği çalışmalar ele alındı.
Ayrıca ilimiz güzergâhını kullanacak takım ve taraftar kafilelerinin geçişleri sırasında alınacak emniyet tedbirleri üzerinde duruldu. Takım ve taraftarların güvenli şekilde seyahat etmeleri ve geçiş güzergâhlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.
Profesyonel müsabakaların yanı sıra ilimizde gerçekleştirilecek amatör spor müsabakalarına ilişkin güvenlik tedbirlerinin de görüşüldüğü toplantıda, spor tesislerinde sporcuların, görevlilerin ve müsabakaları takip eden vatandaşların güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınacak önlemler ele alındı.
Toplantıda ayrıca spor organizasyonlarında görev ve sorumluluğu bulunan kurumlar arasındaki koordinasyonun etkin şekilde sürdürülmesi, alınan tedbirlerin ilgili kurumlar tarafından titizlikle uygulanması ve müsabakaların herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmeden tamamlanması amacıyla yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
İl Spor Güvenlik Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve ilgili kurumlar tarafından yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.






BAŞKAN KÖSE’DEN GİRESUNSPOR’A BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI;
ALPARSLAN TÜRKEŞ
ŞEHRİN HER NOKTASINDALAR
GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Valimiz Sayın Mustafa Koç, Yağlıdere’de Aşırı Yağışlardan
Valimiz Sayın Mustafa Koç,
AK Parti Giresun’dan Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’na Ulaşım Projeleri Görüşmesi
