Restorasyon Çalışmaları Yerinde İncelendi
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür ve AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan öncülüğündeki heyet, merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Giresun Adası’na ziyarette bulunarak yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Gerçekleştirilen inceleme programına; İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Çakır Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Karaca, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu ve bölgede görev yapan muhtarlar katılım sağladı. Heyet, adada devam eden restorasyon ve düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler alırken, bugüne kadar hayata geçirilen hizmetler ile önümüzdeki süreçte yapılması planlanan turizm projeleri muhtarlarla kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.
Ali Temür: “Giresun’un Tarihi ve Turizm Potansiyeli İçin Birlikte Çalışıyoruz”
Adadaki çalışmaların Giresun’un turizm potansiyelini daha da güçlendireceğine dikkat çeken Milletvekili Ali Temür, şehrin tarihi ve doğal değerlerini koruyarak geleceğe taşımayı hedeflediklerini belirtti. Mahalle ve köylerin ihtiyaçlarını en iyi bilen muhtarların, vatandaş ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Temür, şehrin gelişimi ve taleplerin doğru karşılanması adına muhtarlarla dayanışma içerisinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.
Hüseyin Alkan: “Adamıza ve Şehrimizin Geleceğine Değer Katacak Çalışmalar Sürüyor”
Giresun Adası’nda yürütülen çalışmaların şehrin kültürel dokusu ve geleceği için büyük önem taşıdığını ifade eden İl Başkanı Hüseyin Alkan ise, projeyi hem sahada gördüklerini hem de muhtarlarla fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Alkan, adada sürdürülen çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, Giresun’un marka değerini artırmak için ilgili tüm paydaşlarla birlikte mesai harcamayı sürdüreceklerinin altını çizdi.
Daha azını gör









Valimiz Sayın Mustafa Koç, TMO’nun İlk Fındık Alımına Katıldı
MEVLİD KANDİLİ
EMEĞİN HAKKINI BİLEN OLMADI
perçemleri uzun kerata
TAKSİ ÇAĞRI BUTONU HİZMETE GİRDİ
TMO’ya yoğun talep; Randevu talebi 100 bini tonu aştı!
BAŞKAN SIBIÇ’TAN TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
