Giresun Sanat

Başkan Sıbıç’tan, Balıkçılara “Vira Bismillah” Ziyareti

Başkan Sıbıç’tan, Balıkçılara “Vira Bismillah” Ziyareti
6 kez
31 Ağustos 2026 - 20:37
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bu gece başlayacak olan yeni balık av sezonu öncesinde denize açılmaya hazırlanan balıkçıları ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.
Av yasağının sona ermesiyle birlikte son hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, gece saatlerinde “Vira Bismillah” diyerek yeni sezonun ilk avı için denize açılacak.
Balıkçılarla bir araya gelen Başkan Sıbıç, hazırlıklar hakkında bilgi alarak tüm balıkçılara kazasız, belasız ve bereketli bir sezon temennisinde bulundu.
Başkan Sıbıç yaptığı açıklamada, “Balıkçılık sezonumuz açılıyor. Biz de her yıl olduğu gibi balıkçılarımızın heyecanına ortak olmak ve yanlarında olduğumuzu göstermek için bugün kendilerini ziyaret ettik. Denizde emek veren bütün arkadaşlarımızın sezonu hayırlı olsun. Allah kazasız belasız bir şekilde sezonu tamamlamayı nasip etsin. İnşallah bol ve bereketli bir sezon geçirirler. Tüm balıkçılarımıza hayırlı ve bereketli avlar diliyorum. Vira Bismillah!” dedi
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...