Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Giresun Kerasusspor’un yönetimi, teknik heyeti ve oyuncuları, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi ziyaret etti.
Giresun Kerasusspor Kulüp Başkanı Emre Pekdemir, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, yeni sezon öncesinde Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ile bir araya geldi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, takımın yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Giresun Kerasusspor’a dün olduğu gibi bugün ve yarın da destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını hatırlatan Başkan Köse, yeni sezon hazırlıklarının umut verici olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Geçen sene kıl payı şampiyonluğu kaçırmıştık. Bu sezon gördüğüm kadarıyla takım dört dörtlük hazırlanıyor. Şampiyonluk için her şey hazır. Bizler de imkanlarımız ölçüsünde takımımıza destek olmayı sürdüreceğiz.”
Başkan Köse, yeni sezonda Giresun Kerasusspor’a başarılar dileyerek, takımın şampiyonluk hedefinde yanında olacaklarını ifade etti.
Giresun Kerasusspor Kulüp Başkanı Emre Pekdemir ise Başkan Fuat Köse’ye kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Pekdemir, yeni sezonda başarılı bir performans ortaya koyarak şampiyonluk hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.




TİYATRO GAZETESİ EYLÜL 2026
Giresunspor Hentbol Takımımız Avrupa Sahnesinde
Elvan Işık Gezmiş’ten Bakü’de anlamlı ziyaret:
Zabıta Ekiplerinden Okul Önlerinde Güvenlik Çalışması
Kalite Veri Yönetim Sistemi (KVYS) Kullanıma Açıldı
GİRESUN BELEDİYESİ OKUL BAHÇELERİNİ YIKIYOR
Abdullah Halife
