Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Giresun Kerasusspor’un yönetimi, teknik heyeti ve oyuncuları, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi ziyaret etti.
Giresun Kerasusspor Kulüp Başkanı Emre Pekdemir, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, yeni sezon öncesinde Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ile bir araya geldi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, takımın yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Giresun Kerasusspor’a dün olduğu gibi bugün ve yarın da destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını hatırlatan Başkan Köse, yeni sezon hazırlıklarının umut verici olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Geçen sene kıl payı şampiyonluğu kaçırmıştık. Bu sezon gördüğüm kadarıyla takım dört dörtlük hazırlanıyor. Şampiyonluk için her şey hazır. Bizler de imkanlarımız ölçüsünde takımımıza destek olmayı sürdüreceğiz.”
Başkan Köse, yeni sezonda Giresun Kerasusspor’a başarılar dileyerek, takımın şampiyonluk hedefinde yanında olacaklarını ifade etti.
Giresun Kerasusspor Kulüp Başkanı Emre Pekdemir ise Başkan Fuat Köse’ye kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Pekdemir, yeni sezonda başarılı bir performans ortaya koyarak şampiyonluk hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.




Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a Özbekistan’da Fahri Profesörlük Payesi Verildi
“Türkülerle Atatürk Anma Konseri”
“Topluluk Tanıtım Günleri” Gerçekleştirildi
Alucra Turan Bulutçu MYO’da Balık Festivali Düzenlendi
Giresun Üniversitesinde “Nükleer Sanayide Yeni Fırsatlar” Konferansı Düzenlendi
Bulancak’ta Zabıta Ekiplerinden Lokantalara Sıkı Denetim
GİRESUN KENT KONSEYİ’NDE GÜNDEM: KALE, EKONOMİ ÇALIŞTAYI VE YAŞLI DOSTU KENT SEMİNERİ
