Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu Başkanı Yakub Kadri Doğan ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti.
Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Köse, öğrencilerin Giresun’a ilişkin görüş, talep ve önerilerini dinledi. Kent yaşamına dair değerlendirmelerin paylaşıldığı buluşmada, gençlerin şehir yönetimine yönelik bakış açıları ve beklentileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Gençlerin kentle ilgili düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Fuat Köse, üniversite öğrencileriyle iletişim ve iş birliğini güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.
Başkan Köse, “Gençlerin fikirlerini önemseyen, onları dinleyen ve gençlerle iletişimi güçlü tutan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimizin görüşleri bizim için son derece değerli. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Buluşma, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.






Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, 2026-2027 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
MYO Program Tasarımı ve Akran Değerlendirmesi Çalıştayı Gerçekleştirildi
Giresun Üniversitesinden 11 Akademisyen Dünyanın En Etkili %2’lik Bilim İnsanları Listesinde
KARA’DAN HEKİM’E ZİYARET
Başkan Sıbıç, Vali Koç’u Makamında Ziyaret Etti
Giresun İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademik Veri Yönetim Sistemi Kullanıma Açıldı
