
Giresun’un doğu yakasında hızla büyüyen ve gelişen Eğitim Araştırma Hastanesi ile Çotanak Stadyumu’nun olduğu bölge ile Dereli yoluna bağlantı sağlayacak köprünün yapımı tamamlandı.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun takibini yaptığı ve Ankara’da gerçekleştirdiği yoğun görüşmelerin ardından DSİ tarafından projelendirilerek kısa zamanda yapımı tamamlanan köprü bağlantı yollarının sona ermesiyle birlikte araç trafiğine açılacak.
Hastane ve stadyumun hizmete girmesinin ardından hızla nüfusu ve insan hareketliliği artan bölgede yaşanan trafik sorununu oldukça rahatlatacak olan köprü aynı zamanda çeşitli il ve ilçelerden bu bölgelere gelen vatandaşların hastane ve stadyuma ulaşımında da kolaylık sağlayacak.
70 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde dökme beton sistemi ile yapılan köprünün hastane ve stadyum bağlantılarının kısa zamanda tamamlanarak ulaşıma açılacağı bildirildi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Bu köprünün faaliyete geçmesiyle birlikte bölgede yaşanan ve her geçen gün artan trafik sorunu önemli oranda çözüme kavuşacaktır. Gerek şehir yönünden gerekse Dereli ve doğu ilçelerinden gelen vatandaşlarımız bu köprüyü kullandığında rahat trafik akışı sağlanacaktır. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz yoğun temaslarımız sonucu kazandığımız köprümüz Giresun’umuza hayırlı olsun. Giresun’umuza hizmet için bir ayağımız sürekli Ankara’da olmaya devam edecek.” dedi.










Giresun’dan Geleceğin Teknolojilerine: Nükleer Sanayide Yeni Fırsatlar
ZABITA EKİPLERİ KÖY OKULLARININ ÖNÜNDE YAYA GEÇİDİ ÇALIŞMASI YAPTI
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN EMLAK VERGİSİ UYARISI
Neslihan Gül Koç Hanımefendi’den Giresun Engelsiz Yaşam Derneğine Ziyaret
YETMEZLİK
Bulancak’ta İtfaiye Personeline “Yüksekte Güvenli Çalışma ve Kurtarma Eğitimi”
BOŞ YÜZEYLER SANATLA GÜZELLEŞİYOR
