Giresun’a çok yakıştı!
“Samsun’da, İzmir’de, İstanbul’da Giresunspor neredeyse orada olduk. Her zaman takımımıza destek verdik. Giresunspor artık Süper Lig’de. Şehrimize, camiamıza hayırlı olsun.”

HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK
Başkan Şenlikoğlu, futbolcular ve teknik heyete yönelik açıklamasında ise: “Biz sezon içerisinde sizlerle hep bir arada olduk. Gerek kamplarda gerek antrenmanlarda. Bu şehre bu sevinci yaşattığınız için teşekkür ederim. Biz bir aile olduk. İnşallah nice başarılar yakalayacağız. Hepinizin ayağına sağlık” ifadelerini kullandı.
YOĞUN OLSAM BİLE TAKİP ETTİM
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, işlerinin yoğun olduğu zamanda bile takımının maçlarını izlediğini söyledi. Şenlikoğlu, “Sezon boyunca her maça gidemedik. Şehrimizin işlerinin yoğun olduğu dönemlerde ekran başında da olsa takımımızı destekledik. Maçlardan önce ve sonra başkanla, hocayla ve takımla iletişime geçerek moral vermeye çalıştık. Çok şükür ki bizi mahcup etmediler. Herkes terinin son damlasına kadar savaştı ve şanlı Giresun’a şampiyonluk kupasını getirmeyi başardı” şeklinde konuştu.




32. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali
26.06.26’DA NİKÂHLAR TARİHİ İSKELEDE KIYILACAK
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ASFALT SEFERBERLİĞİ
Pazarsuyu Mahallesi
Giresun’a İki Önemli Yatırım İçin Protokol İmzalandı
Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN, Türkiye Şampiyonu Halk Oyunları Ekibini Kabul Etti
GİRESUN BELEDİYESİ’NİN SIFIR ATIK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
