
Giresun Üniversitesi’nin 15. kuruluş yıldönümü etkinlikleri, 17 Mart 2021 Çarşamba günü Saat:10.00’da Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN tarafından Güre Yerleşkesinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.
Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen törende, çelenk sunumunun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Törene katılan birim yöneticileri tarafından İstiklal Marşının okunması ile program sona erdi.
Aynı gün Saat:15.00’te Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz Can tarafından, “Kuruluş Yıldönümü” nedeniyle akademik ve idari personelin katıldığı bir online toplantı gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz Can’ın kuruluşundan bugüne kadar Üniversitemizin geldiği nokta hakkında yaptığı sunumun ardından, YÖK Üyesi Prof.Dr. Muammer YAYLALI toplantıya katılanlara “Yüksek öğretimin Dünü, Bugünü ve Geleceği” konusunda bir konferans verdi.









Panel: 18 Mart Çanakkale Zaferi
Rektörümüzün “18 Mart Çanakkale Zaferi” Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj
Giresun’un Gurur Veren Kadınları Bir Arada:
TCSG-73 Sahil Güvenlik Botu
Giresun-Şebinkarahisar Yolunda Dev Yatırım:
Altıncı hissimle değil,
𝗗𝗿. 𝗕𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿 𝗬𝗲𝘁𝗶𝗺𝗮𝗿𝘀𝗹𝗮𝗻 𝗢𝗿𝘁𝗼𝗽𝗲𝗱𝗶 𝘃𝗲 𝗧𝗿𝗮𝘃𝗺𝗮𝘁𝗼𝗹𝗼𝗷𝗶 𝗨𝘇𝗺𝗮𝗻ı 𝗢𝗹𝗱𝘂
