Giresun Belediyesi Konservatuvarı tarafından sunulan Türk Halk Müziği konseri, sanatseverlerden büyük beğeni topladı. Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı.
Birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği gecede, salonu dolduran vatandaşlar türkülere coşkuyla eşlik etti. Konservatuvar eğitmenleri ve kursiyerlerinin sahne aldığı konser, izleyicilerden uzun süre alkış aldı.
Konsere Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’de katılarak programı baştan sona takip etti. Konser sonunda sahne alan sanatçıları tebrik eden Başkan Köse, kültür ve sanat etkinliklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Başkan Köse: “Belediye Konservatuvarımızın hazırladığı Türk Halk Müziği Konserinde bu akşam hemşehrilerimizle aynı duyguda buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Türk halk müziğinin köklü ezgileri, salonu dolduran sanatseverlerin coşkusuyla birleşti. Bu güzel gecede emeği geçen tüm sanatçılarımıza ve bizlerle birlikte olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.




32. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali
26.06.26’DA NİKÂHLAR TARİHİ İSKELEDE KIYILACAK
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ASFALT SEFERBERLİĞİ
Pazarsuyu Mahallesi
Giresun’a İki Önemli Yatırım İçin Protokol İmzalandı
Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin ŞAHİN, Türkiye Şampiyonu Halk Oyunları Ekibini Kabul Etti
GİRESUN BELEDİYESİ’NİN SIFIR ATIK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
