Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı milletçe büyük bir gurur ve coşkuyla idrak ediyoruz.
23 Nisan 1920, aziz milletimizin kendi kaderini tayin etme kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescillendiği tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu anlamlı günün çocuklarımıza armağan edilmesi ise, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza duyulan güvenin en güçlü ifadesidir.
Çocuklarımızın; milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın gerekleriyle donanmış, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi en temel önceliğimizdir. Bu doğrultuda, ilimizde eğitimden sosyal hayata kadar her alanda çocuklarımızın gelişimini desteklemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli egemenliğimiz uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.





Prof. Dr. Fatma Zehra Doğru’nun Yer Aldığı Proje TÜBİTAK Tarafından Desteklendi
Fındık İhtisas Üniversitesi GRÜ Sağlık Alanındaki Çalışmalarına Devam Ediyor
GİRESUN’DA YAZ COŞKUSU BAŞLIYOR
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ORGANİZASYON
GİRESUN BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU ORDU’DA ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Geleneksel Sünnet Şöleni
VEFAT EDEN ÖĞRETMENİN İSMİ OKULUNDA YAŞATILACAK
