İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenen 18. Geleneksel Giresun Günleri tamamlandı. Üniversitemiz, 30 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında 83 numaralı stantta projelerini ve akademik çalışmalarını tanıttı.
Etkinlik süresince standımızı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır ile Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak ziyaret etti. Bakanlarımıza, TEKNOFEST birincilikleri elde eden “Yarın Otonom Yapay Zeka Destekli Cankurtaran İHA” hakkında öğrencilerimiz tarafından detaylı bilgi sunuldu.
Giresun Valisi Sayın Mustafa Koç, milletvekillerimiz ve il protokolünün de ziyaret ettiği standımız, hemşehrilerimizden büyük ilgi gördü. Etkinlik boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.











BULANCAK BELEDİYESİ, 18. GİRESUN TANITIM GÜNLERİ’NE DAMGASINI VURDU!
Kulakkaya’da nefes kesecek yarış heyecanı
Çocuk, Engelli ve Yaşlı Bakımı Bağlamında
GRÜ’de Anton Çehov’un “Ayı” ve “Kutlama” Oyunları Sahnelendi
GRÜ’de “5 Mayıs Dünya Ebeler Günü” Programı Gerçekleştirildi
KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ OKUL TEMSİLCİLERİNE ÇOCUK HAKLARI EĞİTİMİ VERİLDİ
Bir Delinin Hatıra Defteri
