Giresun Sanat

ALPARSLAN TÜRKEŞ

ALPARSLAN TÜRKEŞ
0 kez
17 Ağustos 2026 - 23:55

Giresun Belediyesi’ne ait Alparslan Türkeş Botanik Parkı’nda vatandaşların kullanımına sunulan lavabo ve mescitte gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlandı.

Zaman içerisinde yıpranan ve eskiyen duvarlar başta olmak üzere kullanım alanlarında bakım ve yenileme çalışması gerçekleştiren ekipler, mekânların daha temiz, düzenli ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında eskiyen duvar yüzeyleri yenilenirken, lavabo ve mescit bölümleri de daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların park içerisinde ihtiyaçlarını daha rahat ve uygun koşullarda karşılayabilmesi amaçlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...