Giresun Sanat

GÖRDÜKLERİM, GÖRMEDİKLERİM

GÖRDÜKLERİM, GÖRMEDİKLERİM
admin( ertan@giresundasanat.com )
1 kez
07 Ocak 2014 - 0:05

Kafama göre takılırım. Bazen aylık bazen üç aylık çıkarım.

Nisan Mayıs ayını yok sayarım. Haziran, Temmuzda çıkarım.
O kadar etkinlik, festival kim uğraşacak. İlk kez “ONUR KONUĞU” dediklerimiz gelmiş; İskender Altın, Sarp Levendoğlu, Güven Kıraç, Gökhan Kıraç (6.5.2013) sonrasında Ayla Algan hocamız gelmiş (8.5.2013) .İskender Altın ve Ayla Algan ders vermişler.
Adına festival düzenlenen Fevzi Bayazıtoğlu’nu bile hatırlamıyorsak.(2.5.2013)
Drama Okulumuzla ne kadar övünsek azdır. “Bu organizasyon belediye tarafından yapılan, Türkiye deki tek organizasyondur. Bu tür işleri genelde belediyeler yapmaz. Giresun da bir ilki yaptık ve bölgede de ilk kez böyle bir çalışma oldu.
Ayla Algan Hocamızın bile beğendiği haftada iki gün olmak üzere 33 kez sahne yapan bir oyunu “Çehov’dan Beş Kısa Oyun”u ve yönetmen Doğan Turan’ı bile basına tanıtamadık ki. Sahi GBŞT. Bağımsız mı yoksa belediyenin bir müdürlüğüne mi bağlı?
Gelelim siteye. Canlı yayınlar yok. Canlı yayın yaptığı halde. O kadar zor mu kalıcı olmasını sağlamak. Başkan amca dergisi ilk sayıda üçüncüsü çıktığı halde. Foto galerisi varda resim galerisi niye değişmiyor. E-dergi tek sayıda, e-gazete 4.sayıda kalmış hani diğerleri? Aksu festivali geçen yılda kalmış. Tiyatroyu karıştırmıyorum bile. Onun bir sitesi bile yok, 25 yıl geçtiği halde. Vefat ilanlarında gün atlanmasa daha iyi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...