Giresun Sanat

SANAT OLAYLARINA BAKIŞ

SANAT OLAYLARINA BAKIŞ
admin( ertan@giresundasanat.com )
2 kez
15 Nisan 2014 - 0:42

Geçen hafta Can Akengin’ de sergi açıldı. Üç grubun çalışmaları sergilendi. Milli eğitime bağlı olan bu çalışmalar güzeldi. Benim gördüğüm kadarıyla eğitimciler elinden geleni yapıyorlardı. Aynı ilgiyi müdürlerden beklerdik.

Bulancak Sanat Tiyatrosu 2012 yılının “En iyi erkek oyuncu” ödüllü oyunu “Maskeliler” ilçemizi ve ülkemizi temsilen Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılacak olan tiyatro festivalinde 19 Nisan tarihinde sahnelenecektir.

Klas pastanesinde “Benim Adım Arife” Zehra Öztürk’ün şiir kitabı, Sahafzade Kitabevinde ise Selçuk Sarı’nın yazmış olduğu “Giresunlu Gaziler” kitaplarını imzaladılar. Aynı günün akşamında Gifod ve Gezfod’un 12 ve 2 yıl yemekleri vardı.

Giresun Üniversitesinin Devlet Konservatuvarı ve Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda “Halk Müziği Konseri” gerçekleştirildi.

Arkadaşlar benim gözüm kulağım sizlersiniz. Bana ulaşmak zor değil. giresunsanat@gmail.com  Sanat haberlerinizi bekliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...