Giresun Sanat

RAMAZAN ETKİNLERİ VE

RAMAZAN ETKİNLERİ VE
admin( ertan@giresundasanat.com )
1 kez
01 Temmuz 2014 - 20:57

Bilindiği üzere belediye ramazan ayında etkinlikler düzenler. Taşbaşı Parkında fasıllarla başladı. Birkaç yıl süren fasıllar “Atatürk Meydanı”na taşındı. Fasıllar ne güzeldi ve güzelliğini sürdürmekte..

Geçen yıl dışarıdan gelen gruplar – söylenenler gelmedi ya Bulancak ve Giresun’da sözde gösteri yaptılar. Bu yılda biz bize eğleneceğiz derken İstanbul’dan bir grup davet edilmiş.  Her akşam aynı şeyler. Aceleye gelmiş gibi. Her gece bir saat süren skeçler gösteriler.

Giresun Belediye Şehir Tiyatrosunun başlattığı ortaoyunları bu yılda sürüyor. Birde çocuk oyunu sunuyorlar. Bunu başaran Doğan Turan.  Hala mesai peşindeler. Hakları da yok değil. Tüm organizelerde Vahit Sütlaş Salonunu başarıyla temsil ettiler.

Tevfik Memiş kimdir desem çoğunuz anımsamaz. Giresun’un yetiştirdiği en büyük illüzyonist. Bizim illüzyonistimiz varken dışarıdan sihirbaz getirmek ..

Birde ikramlar vardı onlarda kalktı herhalde. Kumanya dağıtımından vazgeçildiği gibi.

Tüm etkinlikler seçimi kazanana kadar mıydı “Başkanım” .Diğerlerini yazmıyorum bile. Anlayan anlar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...