Giresun Sanat

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ve HAVA DURUMU

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ve HAVA DURUMU
admin( ertan@giresundasanat.com )
0 kez
28 Haziran 2015 - 23:29

Bilindiği üzere belediyemiz her yıl etkinlikler düzenler. Bu yılda düzenledi. Yağmur yüzünden pek etkili olamadı. Geçen yıl başlattığı program bu yılda yapıldı. Ama ikincisi yapıldı. Olmayan günlere etkinlik koyuldu. Bu kendi etkinlikleriydi. Orta oyunu, skeçler, konservatuarın fasıl grubu.

Çözüm ve Koordinasyon Biriminin pazar günü yapılan babalar günü etkinliği, ilk oyun skeçler. Üç yıl önce canlı yayınla verilen etkinlikler geçen yıl birkaç gece bir televizyonun canlı yayın yapması. Bu yıl neyse..

Yağmur yüzünden yapılan etkinlikler çadır yöntemiyle çözümlenebilir. Yanları açık bir çadır programın devamını sağlayabilir. İzleyenler şemsiyeyle izleyebilirler.

Dört Yapraklı Yonca Festivali konuğu olarak katılan Ayşen Gruda söylemişti sahnenin yüksek olduğundan hala yüksek. Oyunlar daha rahat izlenmeli. Yerde olmalı mesela.

Birde sürekli değişen zaman. Teravihten önce fasıl olması normal. Teravihten sonra hangi çocuk uyanıkta-televizyonda bile 21.30 yatmaları söyleniyor çocuklar için hazırlananları izleyecekler.

Bakalım göreceğiz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...