Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI 
37 kez
26 Mart 2021 - 11:14

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şenlikoğlu mesajında: “Bu mübarek gece Allah’ın kullarını günahlardan arındırdığı gecedir. Dolayısıyla bizlerin bu geceyi değerlendirip bol bol dua ederek geçirmemiz gerekiyor. İçinde bulunduğumuz ve dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan virüs nedeniyle zor durumda olan kardeşlerimize de bol bol dua edelim. Bu mübarek gecede yapacağımız dualarla inşallah insanlık bu illetten de kurutulacaktır.” diyerek şöyle devam etti:

“Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, ayrıca mübarek Ramazan ayının da bir müjdecisi olan Berat Kandili; inananlara, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları ve Yüce Yaratıcının sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmeleri gerektiğini hatırlatan mübarek bir gecedir.

İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor ve bu vesile ile tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...