Giresun Sanat

“Çocuklarımızı, Gençlerimizi Kitapların Dünyasına Taşıyoruz”

“Çocuklarımızı, Gençlerimizi Kitapların Dünyasına Taşıyoruz”
1 kez
30 Mart 2021 - 16:16

Vali Ünlü “Çocuklarımızı, Gençlerimizi Kitapların Dünyasına Taşıyoruz”

Valimiz Sayın Enver Ünlü, bu yıl, 57’incisi kutlanmakta olan Kütüphane Haftası münasebetiyle, 125.Yıl Halk Kütüphanesi ve Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Vali Ünlü, 30 Mart Salı günü, 125.Yıl Halk Kütüphanesi’nde 30 Mart – 02 Nisan 2021 tarihleri arasında açık tutulacak olan “Nobel Ödüllü Kitaplar Sergisi” açılışını yaptı. Serginin açılışıyla ilgili paylaşım yapan Vali Ünlü “Gençlerimizi kitapların dünyasına taşıyoruz. Kütüphane Haftası münasebetiyle kitap sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Daha çok okumak, okudukça yeni ufuklara doğru yol almak buradan geçiyor” dedi.

Ardından; 30–31 Mart 2021 tarihlerinde Çocuk Kütüphanesi’nde, okul öncesi çocuklara yönelik “Drama Etkinliği” ve 01 Nisan 2021 tarihinde “Kütüphanecilik, Pandemi de Kitap Okuma” konulu sunum ve Kitap Okuma Etkinliğinin açılışlarını yapan Vali Ünlü, çocuklarımıza okuma alışkanlığının küçük yaşlardan itibaren kazandırılması gerektiğine vurgu yaparak “Bir varmış, bir yokmuş diyerek evlatlarımızı ‘Patikle Başla, Kitapla Yaşa’ sloganıyla yola çıkılan ‘’Patik Projesi’’ kapsamında doğduğu andan itibaren kitaplarla buluşturmayı hedefliyoruz. Keyifleri bozulmasın” diyerek, projenin önemine dikkat çekti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...