Giresun Sanat

Ercan Ayhan

Ercan Ayhan
13 kez
06 Nisan 2021 - 21:38
Giresunspor işi sıkı tutuyor

Giresunspor işi sıkı tutuyor

Ayhan: “Eskişehirspor’un matematiksel olarak küme düşmesinin kesinleşmesi bizi kolay bir karşılaşmanın beklediği anlamına gelmiyor.”

TFF 1. Lig’in 29. haftasında 9 Nisan Cuma günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak GZT Giresunspor’da, kulüp yönetim kurulu üyesi Ercan Ayhan, rakipleri önünde galip gelerek Süper Lig iddiasını sürdürmek istediklerini söyledi.

Ayhan, sezonun 6 hafta sonra tamamlanacağını ve kendilerini birbirinden zorlu 90 dakikaların beklediğini belirtti. Her karşılaşmanın artık birer final niteliği taşıdığını dile getiren Ayhan, en iyi şekilde bu maçlara hazırlanacaklarını ifade etti.

Ayhan, Eskişehirspor ile final niteliğinde bir 90 dakika oynayacaklarına işaret ederek, “Rakibimizin matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşti. Ancak bu bizi kolay bir karşılaşmanın beklediği anlamına gelmiyor. Eskişehirspor kalan maçlarını prestij için oynayacaktır. Kaldı ki ligde lider konumdayız. Bizi yenmek için de son ana kadar mücadele edeceklerdir. Eskişehirspor önünde de galip gelerek Süper Lig iddiamızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...