Giresun Sanat

Vali Ünlü ve Eşi, 23 Nisan’ı Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklarla Birlikte Kutladı

Vali Ünlü ve Eşi, 23 Nisan’ı Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklarla Birlikte Kutladı
52 kez
24 Nisan 2021 - 17:18

Valimiz Sayın Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü hanımefendi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çotanak Çocuk Evi’nde kalan çocuklarla birlikte kutladı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını  sebebiyle sosyal mesafe kuralına dikkat ederek sevgi evlerinde ziyaret eden Vali Ünlü ve eşi,  sevgi evlerinde kalan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretle ilgili duygularını paylaşan Vali Ünlü; “Dupduru güzellikler burada. Sevgi evlerimizde kalan yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık, hasret giderdik. Bayramı bayram yapan, evlatlarımızın gözlerindeki ışık, yüreklerindeki sevinç. İyi ki varsınız çocuklar” dedi.

Vali Ünlü ve eşi, bir sürpriz de Çakı ailesine yaparak, ailenin 7 yaşındaki kızları Nisanur’un doğum gününü kutladı. Ünlü, ziyaretle ilgili duygularını; “Bir sürpriz daha! Nisanur kızımızın 7’nci yaş gününü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık. Yüzyılı aşmış bir mutluluğu gencecik yüreklerle paylaşmak paha biçilemez” ifadeleriyle paylaştı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...