Giresun Sanat

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi
3 kez
26 Mayıs 2021 - 20:41

Valimiz Sayın Enver Ünlü, 2020–2021 eğitim öğretim yılında çeşitli branşlarda başarılı olarak ödül alan öğrencileri kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Vali Ünlü, 26 Mayıs Çarşamba günü, Valilik Konferans Salonunda, Covid-19 pandemi tedbirlerine uygun olarak düzenlenen ödül töreninde başarılı olan öğrencileri kutladıktan sonra yaptığı konuşmada “Bizleri başarıyı ödüllendirme adına bir araya getiren siz gençlere, değerli danışman öğretmenlerimize ve onlara destek olan okul müdürlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, ilgili okul müdürleri, öğretmenler ve ödül almaya hak kazanan öğrencilerin hazır bulunduğu törende; Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek öğrencileri arasında düzenlenen “Genç Sadâ Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması” İl Finalinde başarılı olan 3 öğrenci ile TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında dereceye girerek Türkiye finaline katılma hakkı kazanan 9 öğrenciye ödül verdi. Vali Ünlü, 2021 MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nda ilk bine giren 4 öğrenciye de çeşitli hediyeler verdi.

Genç Sadâ Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasında; Bulancak And. İ.H.L.’den Abdulmalik Bulut İl Birincisi, Espiye Şehit Murat Şahin And. İ.H.L.’den Gökdeniz Çelik İl İkincisi ve Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz And. İ.H.L.’den Fatih Bayram İl Üçüncüsü oldu.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışmasında; Giresun Fen Lisesinden Naz Alan, Umay Zeynep Dabağ ve Sena Ocak ile Giresun Özel Doğa Fen Lisesinden Buğra Kemal Korkut bölge birincisi, Giresun Fen Lisesinden Ömer Emre Savaşkan, Gülnur Yaşar ve Kadir Kemal bölge ikincisi, Giresun Fen Lisesinden Batuhan Yılmaz ile Hamdi Bozbağ And. Lisesinden Kayahan Işık Emir bölge üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Giresun Fen Lisesinden; Ceyda Akdoğan, İbrahim Berkay Ceylan, Kerem Aslan ve Şevval Kır, ÖSYM tarafından 4 Nisan 2021 tarihinde, 81 ilde ve 95 sınav merkezinde 451 bin 272 adayın katılımıyla gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavında ilk bin kişi arasına girdi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...