Giresun Sanat

” GÜÇLÜ KADRO KURACAĞIZ “

” GÜÇLÜ KADRO KURACAĞIZ “
17 kez
02 Haziran 2021 - 11:50

” GÜÇLÜ KADRO KURACAĞIZ “

Teknik Direktörümüz Hakan Keleş gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

44 yıl sonra süper lige yükselerek yılların özlemi sona erdiren Giresunspor’da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.
Sezonun tamamında takımının başında görev yapan başarılı Teknik Direktör Hakan Keleş, süper ligde 2021-2022 sezonu öncesinde açıklamalarda bulundu.
Sezon başında çok sıkıntılı bir süreçten geçerek sezonu şampiyonluk kupasıyla noktaladıklarını ifade eden Keleş, “Yazdığımız hikayenin sonunun güzel bitmesi sevincimizi ikiye katladı. Futbolcularımızın hepsi çok karakterli çıktılar. Başkanımız hep yanımızda oldu. Birlik ve beraberliği de sağlayınca takım olmayı başardık, bunu sahaya yansıtarak ipi göğüsledik” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını titizlikle yürüttüklerini belirten Keleş, “Yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başkanımız ile birlikte hemen her gün irtibat halindeyiz ve iyi bir koordinasyonda çalışıyoruz. Planlı ve programlı bir şekilde hareket ediyoruz. İç transferde görüşmelerimiz sürüyor burada uygulayacağımız plan ve programımız belli. Dış transferler ile ilgili de takibimizde olan oyuncular var. Burada da bir liste oluşturacağım. Süper Lig’den de 3-4 yerli oyuncu transfer etmek istiyoruz. Şuan için kesin olarak anlaştık diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Her türlü seçeneği titizlikle yürütüyoruz. “ açıklamasında bulundu.

44 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Giresunspor’un ilk sezondaki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Keleş, “ Önceliğimiz ligde kalmak. Sezon içerisinde güçlü, ne istediğini bilen, kararlı ve hırslı bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz.” dedi.

Giresun Tarafsız Gazetesi

“BAŞARIYA GİDEN YOLDA TEK GERÇEK PARA DEĞİL”

“BAŞARIYA GİDEN YOLDA TEK GERÇEK PARA DEĞİL”

Başkanımız Hakan Karaahmet, D-Smart’ta yayınlanan “Bol’ca” futbol programında Seçil Menteş ve Emre Bol’un sorularını yanıtladı.
Süper Lig’de başarılı geçen sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkanımız Hakan Karaahmet, Süper Lige yükseliş sürecinde zirve yarışında olduğu Samsunpor galibiyetinin önemine vurgu yaparak şunları kaydetti;
“Bizim için kritik bir sene oldu. Samsunspor’u yenmesek de başka bir takımı yensek ve 3 puan yazsalar çıkamıyorduk. Aslında çok örneği olmayan bir şey oldu. 3 takım 70 puan ile bitirecek, birbirinin maçına bakılacak ve averaj ile sonuca gidilecek ki daha önceki sezonlara bakıldığında 70 puanlar da bu lig de çok fazla görülmemiş daha çok 60-65 puan baremi yeterli görünüyordu ancak çok şükür aradan çıkmayı başardık ve şampiyonluk bize kısmet oldu. Zor bir süreçti. Rakiplerinizin bütçe ve kadro durumlarına baktığınızda hesaplarımızı hiç aşmadan yolumuza devam ettik. Bunu hiç bozmadık. İyi de yaptık. Böyle yapınca bunun da tadı daha güzel oluyor” dedi.

Başarıya giden yolda tek gerçeğin para olmadığını söyleyen başkan Karaahmet, “ Bazen zorluk olmadan başarının gelmediğine inanıyorum. Benim karşımdaki rakiplerimin her halde bir beş tanesinin bütçesi bizim kurduğumuz takımın bütçesinin beş katı falan. Zor süreçler geçirdik 18 kişilik bir kadromuz vardı. Diğer 4 kişi gençti. Yedek bulmakta zorlandığımız zamanlar oldu” açıklamasında bulundu.
Yabancı oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunan başkan Hakan Karaahmet, “Takım olabilmenin temelinde yatan asıl gerçek doğru iletişimi kurabilmek olduğu düşüncesindeyim. Dünyanın bir ucundan kalkmış gelmiş futbolcular var. Bu oyuncular alışmaya çalışırken eşleri yalnız. Benim eşim de sağ olsun. Kendisi üniversitede iletişimci. O da onlarla bir aile ortamı oluşturabilmek adına inanılmaz bir iletişim kurdu. Bu da zordur. Ama çok iyi bir iletişim kurdu” şeklinde konuştu.

“HAKAN KELEŞ İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ”
Teknik direktörlük değişimleri hakkında da konuşan Hakan Karaahmet, “Aynı hocayla ligi bitiren çok var mı ? Bilmiyorum. Diğer başkanlar bana 2 ya da 3 hocaya hazır ol demişlerdi. Tek hocayla olmaz diyenler de oldu ama sonuçta oldu. Hakan Keleş ile yola devam edeceğiz. Bekleyip göreceğiz” diye konuştu.

“TRANSFERLER BİTTİĞİ GÜN BİTİYOR”

Yeni sezon transfer planlaması hakkında da bilgiler veren Karaahmet, “Giresunspor’un aşağı yukarı 8 futbolcusu içeride kalacak. Giresunspor’un yeni bir kadrosu olacak. 15 kişilik bir transfer çalışması olacak” dedi.
Basına yansıyan Harun Tekin ve Cisse haberleri için de konuşan Hakan Karaahmet, “Transfer bittiği gün bitiyor. Bitene kadar çok çile çekersiniz. 3 büyüklerle aramız çok iyi. Onların futbol havuzlarında fazla oyuncular var. Bir de gelecekler var. Biraz daha onlardan çıkacak oyuncuları görmek istiyoruz. Çıkacak bazı futbolcuları kadromuza katabiliriz” ifadelerini kullandı.
“GİRESUNSPOR’DA TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPIYORUZ VE TEMLİĞİ KALDIRIYORUZ”
Tüzük değişikliği yapacaklarını ifade eden Hakan Karaahmet, sözlerini şöyle noktaladı:
“Hiç kimse parası olan bir kulübü almamıştır. Profesyonellik açısından tabii ki şirket gibi yönetilmeli. Kulüplerdeki borçlara baktığımız zaman, başkanlar bir rakam veriyor. Bununla ilgili bir temlik koyuyor. Bu sefer bu başkan bu kulübün parasını mı harcamış oluyor? Yani kulübün parasını harcadıysan har vurup harman savurduğunun hesabını kim verecek? Giresunspor’da tüzük değişikliği yapıyoruz ve temliği kaldırıyoruz.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...