Giresun Sanat

Bakan Ersoy ve Vali Ünlü, Dereceye Giren Bengisu Koca’yı Tebrik Etti

Bakan Ersoy ve Vali Ünlü, Dereceye Giren Bengisu Koca’yı Tebrik Etti
25 kez
01 Temmuz 2021 - 10:46

Kültür vce Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Enver Ünlü, kısa film yarışmasına Giresun’dan katılarak dereceye giren Bengisu Koca’yı kutladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Genç Öncüler Gençlik Hareketi tarafından düzenlenen “5. Kısadan Hisse Kısa Film Günleri” yarışmasına Giresun’dan katılan Bengisu Koca,  “Atom” adlı kısa filmiyle üçüncülük derecesi elde etti.

Bakan Ersoy, Giresun programı kapsamında ziyaret ettiği Giresun Valiliğinde biraraya geldiği başarılı öğrenci Bengisu Koca’yı tebrik ederek hediyesini verdi.

Bakan Ersoy “Sinema Genel Müdürlüğümüz ve Genç Öncüler Derneğinin birlikte düzenlediği 5. Kısadan Hisse Kısa Film Yarışması lise kategorisinde ‘Atom’ isimli filmi ile Türkiye üçüncüsü olan Bengisu Koca’yı tebrik ediyorum” derken Vali Ünlü de başarılı öğrenciyi kutlayarak “Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğümüzü ve Genç Öncüler Derneğinin birlikte düzenlediği 5. Kısadan Hisse Kısa Film Günleri ve Yarışmasında ‘Atom’ filmi ile üçüncü olan kıymetli öğrencimiz Bengisu Koca’yı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...