Giresun Sanat

YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI CUMA GÜNÜ AÇILIYOR
22 kez
08 Temmuz 2021 - 10:28
Giresun Belediyesi tarafından, 9 Temmuz Cuma günü açılışının yapılacağı açıklanan Çınarlar
Mahallesi’ndeki yöresel ürünler pazarının açılışı ertelendi.
Yöresel ürünler pazarının açılışı önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak olup, belirlenecek olan tarih
kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Giresun’da girişimci kadınların ürettikleri yöresel ürünlerini satacağı yöresel ürünler pazarı 9 Temmuz Cuma günü saat 14.00’da açılıyor.
Çınarlar Mahallesi Öğretmenevi yanında bulunan pazarda vatandaşlar, doğal ve el emeği ile hazırlanan sebze ve meyvelerin yanı sıra hayvansal ürünler, kuru meyveler ve yufka gibi ürünleri de tezgâhlarda bulabilecek.
‘Üreten kadın, güçlü kadın’ projesi kapsamında Belediye tarafından uygulanan ve DOKA tarafından da desteklenen pazar yerinde; 12 tanesi 10,6 metrekare, 2 tanesi ise 15,5 metrekareden olmak üzere toplam 14 dükkan ve yükleme boşaltma için ise 4 araçlık park alanı yer alıyor.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kaldırımlarda ürünlerini satan kadınların artık modern, kapalı ve hijyenik bir ortamda alıcılarla buluşturup aile bütçesine katkı sağlayacağını belirterek: “Kadınlarımız bizim için çok kıymetli ve hayatın her alanında yer almaları için kendilerine bütün desteği veriyoruz. Dolayısıyla emeklerinin de kazanca dönüştürülmesi anlamında bir projeyi gerçekleştirmenin gururunu yaşamaktayız. Giresun’umuza hayırlı uğurlu olsun. Üretime ve ev ekonomisine katkı sağlayan bu tür yöresel pazar yerlerini artıracağız. İlk olarak Bulancak Durağı mevkiine düşünüyoruz” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...