Giresun Sanat

SOKAK BASKETBOLUNDA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU 

SOKAK BASKETBOLUNDA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU 
53 kez
02 Ağustos 2021 - 14:50

Pandemi sürecinden sonra bu yıl yeniden organize edilen ve şehrimizin sevilen, tanınan doktorlarından aynı zamanda dağcılık, yüzme ve basketbol gibi branşlarda da spor yapan merhum Dr. Ali Hakan Güvenç anısına düzenlenen sokak basketbolu turnuvası sona erdi.

3×3 sokak basketbol turnuvasına sporseverler büyük ilgi gösterirken, zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonrası şampiyonlar belli oldu.

Müsabakalar sonrasında; Büyük Erkeklerde Konal Et birinci, GİSMAP ikinci, Halilbeyoğlu Sigorta üçüncü, Genç Erkeklerde Polen Cafe birinci, Tahsin Fındık ikinci, Hocalara Geldik üçüncü, Yıldız Erkeklerde Altın Seri birinci, Bank Brothers ikinci, Team BKM üçüncü, Küçük erkeklerde Kacar birinci, Air fit team ikinci, Minik Erkeklerde Kulakkaya birinci, Küçük Kızlarda Giresun Legends birinci, Giresun Queens ikinci, Giresun Stals üçüncü, Minik Kızlarda Karadeniz birinci, Kelebek ikinci, Çotanak üçüncülüğü elde etti.

Şampiyonların ödülleri ise Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Giresun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu, basketbol antrenörleri Salim Taslı, Haydar Çalışkan ve Gülin Çalışkan ile Giresunspor As Başkanı Sinan Akgün verdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyleyerek: “Giresun Belediyesi olarak gençlerimize sporun her alanında destek olmaya çalışıyoruz. Sokak basketbolu turnuvası ile her yaştan çocuklarımıza hem sporu teşvik ediyoruz hem de güzel bir kaynaşma organizasyonu düzenledik. Basketbol sever gençlerimiz eğlenceli ve keyifli anlar yaşadılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer yandan, organizasyon sırasında NBA’da Houston Rockets’e transfer olan Giresunlu Alperen Şengün’den de mesaj geldi. Alperen, ABD’den döndüğünde Giresun’a geleceğini ifade ederek, sokak basketbolunun şehir için çok önemli olduğunu ifade etti.

DİĞER HABERLER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...