Giresun Sanat

BUNU DA DUYDUM!!!

BUNU DA DUYDUM!!!
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
19 kez
09 Ağustos 2021 - 20:58
Her şeyden önce, etten-kemikten, sinirden-ilikten yaratılmış bir canlıyım ben de.
Tahammül sınırlarım var arkadaşlar. Herkes gibi. Herkes kadar.
Artık yeter!
****
Neymiş?
İZLER DERGİSİ ”para için” çıkarılmaktaymış.
Dudak bükmüş herif bize… Kimdir bilmem? Uzak dursun zaten, bilmek de istemem!
****
Yahu;
İZLER, Gürsel Ekmekçi’nin babasının malı değildir!
İZLER, bir derneğin yasal yayın organıdır. Ayrıca, adına ”İktisadi İşletme” denilen bir tüzel kişiliğin parçasıdır. Bırakın para kazanmayı, çoğu giderleri, bağlı bulunduğu BİLGİ YURDU DERNEĞİ YÖNETİM KURULU tarafından, ceplerinden karşılanmaktadır.
İZLER, şu Giresun’a profesyonel dergiciliği de öğretmiştir üstelik. 1) Abone sistemi vardır tıkır tıkır işleyen… 2) Sözleşmeli bir kargo şirketiyle çalışmaktadır, aboneleri için… 3) Yurdumuzun ulusal dağıtım kanalı TURKUVAZ ile perakende bayilere ulaşmaktadır. Hem bayilere, hem TURKUVAZ’a ödemelerini aksatmadan yapmaktadır… 4) Ticaret Odası’na kayıtlıdır, düzenli aidat ödemektedir. 5) Matbaa ve grafiker ücretlerini aksatmadan ödemektedir… 6) Vergi ödemektedir, vergi. Şu 13 sayımız boyunca, 5000 tl civarı vergi ödemiştir İZLER…
Üstelik, reklam almamak için direnmektedir.
Başka örnekleri gibi, Valiliğe, Belediyemize, İş adamlarımıza, İstanbul ve Ankara’daki Giresunlu iş insanlarına yalakalık yapmamakta, yaranmaya çalışmamaktadır. Açık konuşalım, biz asla ”100 dergi valimiz alsın, 100 dergi belediyemiz alsın, 50 tane falanca iş sahibi alsın, 50 tane filanca iş sahibi alsın” gibi hesaplara girmedik, girmeyeceğiz. Ben sağ oldukça bunlara izin vermeyeceğim.
Bugüne kadar Giresun’da dergicilik ve kitap yazarlığı bu biçimde yapıldı diye, hiç kimse bizi bu ”düşük” sınıfa koyamaz. Koydurtmam arkadaş, yeter!
Bir huzur verin bana ve ekibime! Her gün bir saçmalığınızla mı uğraşacağız?
Gidin, ötede, emsallerinizle oynayın, vallahi yeter, billahi yeter, usandırdınız yaşamaktan, üretmekten, çalışmaktan, koşturmaktan.
Sabahın köründen beri çalışıyorum derneğim için. Dünyanın yağmurunu yedim, dünyanın terini döktüm. Dünyanın uykusuzluğu gözlerimde… Her zaman…
Vallahi yeter, billahi yeter!
****
Haa pardon, çok özür dilerim.
Bunca emekten, bunca ödemelerden sonra, müsaade ediniz de derneğe 3 kuruş kalsın. (Benim veya BİLGİ YURDU yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın, ayrıca İZLER emektarlarının bu işten para kazandığını falan mı düşünüyorlar yoksa, anlamak mümkün değil)
Kiramız var, muhasebecimiz var, elektriğimiz, suyumuz var, şuyumuz var buyumuz var.
Yeter! Meyve verdik diye taşlamanız yeter!
Tüm dostlara sevgi ile saygı ile.
Gürsel EKMEKÇİ
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...