Giresun Sanat

GİRESUN BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ’NÜN GENEL KURULU YAPILDI 

GİRESUN BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ’NÜN GENEL KURULU YAPILDI 
5 kez
09 Ağustos 2021 - 10:17

Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Teyyaredüzü Gençlik Merkezi’nde bulunan kulüp binasında gerçekleşen genel kurul sonrası Alaattin Hafızoğlu yeniden başkan seçildi.

Hafızoğlu başkanlığında oluşan yönetim kurulunda; Ekrem Faruk Civelekoğlu, Naim Elmas, Mustafa Özyılmaz ve Halil Demirel yer aldı.

Güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Başkan Alaattin Hafızoğlu, futbol ve basketbolun yanında tekvando ve karate gibi bazı branşlarda da kulübün faaliyet gösterdiğini bu konuda gençlere spor yapabilecek  imkanlar oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Genel Kurula katılan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise, “Bizim amacımız çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırmak, onlara sporun verdiği birçok güzel alışkanlığı kazandırmak. Ayrıca yetenekli sporcuları da daha da üst seviyelere yükselebilmelerine imkân sağlayabilmek. Pandemi sürecinde ara verilmiş olan sportif faaliyetlere yeniden başladık. Gerek yönetim gerekse antrenörler olarak sporun içinden gelmiş iyi bir ekibimiz var. Bu konuda imkanlarımız dahilinde spora ve sporcularımıza destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Kulüp başkanlığına yeniden seçilen Alaattin Hafızoğlu, “Kongreye gelen ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanı Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na şahsım ve yönetim kurulu olarak teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...