Giresun Sanat

Vali Ünlü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Vali Ünlü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
7 kez
29 Ağustos 2021 - 11:40

Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı, 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin başarıyla sonuçlanmasıyla kesin ve kalıcı bir zafere ulaşmıştır. Bu zafer, her yıl tüm yurtta ve yurt dışı temsilciliklerimizde düzenlenen etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı olarak büyük bir coşku ile kutlanmaktadır.

Giresun Valisi Enver Ünlü’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ünlü, yayınladığı mesajda: “Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde şanlı ordumuzun ve Aziz Milletimizin canları pahasına bizlere armağan ettikleri, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 99. yılını idrak etmenin onurunu yaşıyoruz.

Bu zafer, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu unutulmayacak bir askeri başarı olmanın yanında Milletimizin sarsılmaz azminin ve sahip olduğu üstün iradenin, vatan sevgisinin, kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de sembolüdür.

Tarihi nice zaferlerle dolu Milletimiz; Malazgirt’teki ruhuyla, Çanakkale’deki çelik iradesiyle, Dumlupınar’daki hürriyet sevdasıyla, 15 Temmuz’daki direnişiyle her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce ve cesarete sahip olduğunu tüm dünyaya defalarca ispat etmiştir.

İşte bu mukaddesat her geçen gün gelişen ve büyüyen Cumhuriyetimizin de en büyük güvencesidir. Bugün bizlere düşen, milli bilincimizi daima diri tutarak ecdadın bıraktığı bu kutlu emaneti; tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan anlayışı ile yüceltmeye devam etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...