Giresun Sanat

Sayın Valimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü Mesajı

Sayın Valimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü Mesajı
8 kez
01 Ekim 2021 - 14:54
Bugün yaşlılarımız ve çocuklarımızın günü olması hasebiyle; büyüklerimizin izinde, çocuklarımızı erdemli bir geleceğe taşıyor olmanın onurunu yaşıyoruz. Bizler “büyüklerinize öf bile demeyiniz, güzel söz söyleyiniz.” diyen bir inancın mensuplarıyız. Bu inanç, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır.
Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Yaşlılarımıza hürmette kusur etmememiz medeniyetimizin gereğidir. Bugün Millet olma bilincimizi perçinleyen en önemli hususlardan biri yaşlılarımızın gelecek nesiller için geçmişle bugün arasında kurduğu köprüler sayesindedir. Bu bilinçte olan biz yetişkinler ise çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı, sağlıklı, güçlü, bilgili, becerikli ve evrensel boyutta bir birey olarak yetiştirmekle yükümlüyüz.
Çocuklarımızın da büyüklerine karşı sevgi ve saygıyı eksik etmeyip, onların birikimlerinden istifade ederek geleceğe yön çizeceklerine yürekten inanıyoruz, Unutmalayım ki çocukları ile ilgilenen, onların eğitimine önem veren toplumlar her zaman başarılı olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle büyüklerimizin gösterdiği yolda, çocuğa “çocuk olma hakkının” tanındığı, hak ihlallerinin kalmadığı çocuk yürekli bir dünya bırakacağımıza inanıyor, tüm çocuklarımızın Dünya Çocuklar Günü’nü ve hayat tecrübelerinden her zaman faydalandığımız ve örnek aldığımız yaşlılarımızın  Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...