Giresun Sanat

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Kurtulmuş, Vali Ünlü’yü Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Kurtulmuş, Vali Ünlü’yü Ziyaret Etti
0 kez
16 Ekim 2021 - 14:30

Bir dizi programa katılmak üzere Giresun’a gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti.

Valilik Makamında 16 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette; Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Kadir Aydın, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı da hazır bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümetlerinde (62, 63, 64 ve 65. Dönemlerde) Başbakan Yardımcılığı ve Hükümet Sözcülüğü, 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapan Kurtulmuş, Giresun Valiliğine gelişte, Vali Enver Ünlü tarafından karşılandı.

Giresun Valiliği’ni ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindekiler, karşılamanın ardından Valilik Makamına geçti.

Vali Enver Ünlü, “Karadeniz’in incisi Giresun’a hoş geldiniz” diyerek Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Giresun’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Ünlü’ ye görevinde başarılar dileyerek Giresun’da katılacağı programlar hakkında bilgi verdi.

Giresun Valiliği ziyaretinin ardından Giresun Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Kurtulmuş, Giresun Gümrük Binası Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Giresun İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldıktan sonra Giresun Kalesi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...